Inburgeringsexamen Nederland (A1 – A2)

ONA start maart 2018

Niveau A1-A2

De cursist begrijpt eenvoudig  geschreven en gesproken Nederlands zoals gebruikt in de samenleving en kan hierin communiceren. Op niveau A2 kunt u het inburgeringsexamen maken. U kunt uzelf redden in de samenleving met de taal. Met dit diploma kunt u het Nederlands Staatsburgerschap (paspoort) aanvragen!

Cursus
In vijf maanden tijd krijgt u twee maal per week les in kleine groepen. Onze gecertificeerde en ervaren NT2-taaltrainers zijn erin gespecialiseerd om de kandidaten zich snel op hun gemak te laten voelen. Ook om het beste bij de cursisten naar boven te halen. Dit komt ook door onze maximale groepsgrootte van 10 cursisten. Dus geen fabrieken bij ons, maar persoonlijk maatwerk zodat er snel resultaat geboekt kan worden. Bij deze cursussen worden er 45 lessen gegeven inclusief KNM.


Cursusdata A0-A1 (regulier met grammatica)

Startdatum: maart 2018
Einddatum: maart 2019


Cursusdata A1-A2 (zeer intensief)
Startdatum: maart 2018 

Einddatum: november 2018Locatie

Rotterdam Blaak


Ook in 2018 : TaalophetWerk inburgering regulier

In een jaar tijd vinden er 80 lessen plaats overdag of in de avond op een locatie bij u in de buurt in Rotterdam. De groepen zijn vertrouwd en de sfeer is prettig tijdens onze lessen. De kwaliteit is blijvend goed. U beschikt wel over een PC thuis. De prijs is ook erg aantrekkelijk. Start september in Centrum, Kralingen,Poortugaal, Ommoord en Rotterdam-Zuid. Dit zijn daggroepen. In het centrum ook een avondgroep vanaf januari 2018 op korte afstand van het Centraal Station. Deze cursus is speciaal voor werkenden en heeft in totaal 50 lessen.

Drie dagen lessen in het Centrum nog 2 plaatsen beschikbaar.
In Zevenkamp geen plaats meer beschikbaar

  • Volgende groep Oostplein : Nog 7 plaatsen beschikbaar.
  • Centrum en Kralingen; Intensief traject hoger opgeleiden. Januari 2018
  • Volgende groep in Zuid start In maart 2018 in buurthuis De Brink op de Dreef 71, 3075 HA. Nog 2 plaatsen beschikbaar.
  • Volgende groep Centrum A1-A2 start in maart nog 3 plaatsen vrij.
  • Zevenkamp nieuw A2 traject.


 

Aanmelden