icoon niveau
Niveau A0-A1

Bij niveau A0 begrijpt de cursist heel basaal Nederlands. U kunt het vergelijken met een baby die een aantal woorden beheerst, maar geen goede zinnen kan vormen. Echte starters met de Nederlandse taal. Met deze intensieve cursus bereidt u zich uitstekend voor op het MVV inburgeringstoets buitenland. Tevens een prima voorbereiding op de inburgeringscursus.

We leiden mensen ook op voor niveau A1 als voortraject van de inburgering of om voor te bereiden op de inburgeringstoets buitenland. Cursisten leren hier alle zesendertig geschreven klanken zoals ui/oe/e/ee/b/d/ enz. Hiernaast krijgt de cursist een gedegen en duidelijke basisgrammatica aangeboden. We leren de cursist effectief de examenoefeningen te maken.

U krijgt intensief les op 2 dagdelen in de week. Zowel overdag als in de avond zijn er mogelijkheden met gecertificeerde NT2 docenten. Bij voldoende aanmeldingen kunt u onderstaand rooster aanhouden.

icoon agenda
Cursusdata:

Startdatum: maart 2020 ( Hartje Rotterdam Centrum) Prijs vanaf 695 euro!
Einddatum: mei 2020

icoon locatie
Locatie:

Rotterdam Centrum

Nu ook mogelijkheden voor priveles voor de inburgeringstoets buitenland.  Vraag het aan ons telefoonteam. Bel direct 088 5 25 25 25
Of ons contactformulier als u vragen heeft

 

 

220224